Kaori en Sense Of Origin nodigen je uit voor een 

CHOCOLADE & THEE PAIRING WORKSHOP

 

Duik met ons mee in de wereld van ambachtelijke chocolade en premium thee en proef de pure smaken die de natuur ons geeft en vervolmaakt worden door de handen van de meesters. 

Tijdens deze twee uur durende workshop maak je kennis met verschillende bean to bar chocolades van hoge kwaliteit, je leert over de oorsprong van deze cacao en ontdekt het verhaal achter deze producten. 

Ontdek en ervaar zelf hoe thee en chocolade een perfecte match zijn. 

Je zult de verschillen begrijpen tussen ambachtelijke- en industriële chocolade, en leren over de redenen voor de creatie ervan. We duiken niet alleen in de geschiedenis van cacao zelf, maar ook in de huidige stand van zaken rond deze vrucht. 

Theesommelier en Japanologe Annabelle is oprichter van 'Kaori' en vertelt je alles over de belangrijkste eigenschappen van thee en opent deze fascinerende wereld voor je. Niet alleen verteld ze je alles over de diverse theesoorten en hun oorsprong, maar ook gaat ze samen met Oksana in op de perfecte match van thee met bean to bar chocolade. Twee geschenken van moeder natuur die geweldig met elkaar samen gaan. 

Oprichter van 'Sense Of Origin' Oksana, heeft zich tot doel gesteld je de schoonheid van bean to bar chocolade te laten ervaren en je kennis te laten maken met deze geweldige cultuur. 

Sense Of Origin is gespecialiseerd in craft chocolate en werkt alleen met ethische en eerlijke leveranciers en producten, waar naast craft chocolate ook premium thee en specialty coffee deel van uitmaken. 

Deze workshop is niet alleen een smaak ervaring, maar ook een belevenis voor de geest. 

Dit is een kans om je horizon te verbreden en (h)eerlijke producten te proeven en inspiratie op te doen!

Niet alleen informeren we je uitgebreid over de ware thee en chocolade, maar natuurlijk gaan we deze geweldige producten ook samen proeven, pairen en bespreken. Het wordt dan ook zeker geen saaie boel, maar een gezellige, informatieve en interactieve bijeenkomst. 

Deze workshop is uitermate geschikt voor groepsuitjes, teambuilding, personeels- en bedrijfsuitjes. 

Maar natuurlijk ben je ook individueel van harte welkom. 

 

Schrijf je hier in voor de workshop: 

 Chocolate & Tea Workshop

 

Ook bestaat de mogelijkheid voor een privé workshop voor zowel bedrijven als particulieren in Nederland en België. 

Voor meer informatie hierover kunt U mailen naar info@senseoforigin.com